En els primers mesos de vida de l’Associació d’Empreses dels Polígons de les Franqueses del Vallès, l’entitat que gestiona PIMEC Vallès Oriental ja ha aconseguit que 270 empreses s’hi hagin associat, el que representa un 12% de les més de 2.000 societats establertes en algun dels tres polígons industrials del municipi.

Antoni Martínez, membre de la junta directiva de l’associació, es mostra satisfet amb aquesta xifra i afirma que volen arribar a tenir com a socis un 25% de les empreses dels polígons. “Ens hem posat aquesta fita i per la resposta que estem tenint en aquest poc temps que portem funcionant, crec que ho podem aconseguir”, conclou.

Martínez, representant del polígon industrial Pla de Llerona a la junta de l’entitat, va fer aquestes declaracions en el Ple ordinari del Consell del Poble de Llerona que va tenir lloc el dilluns 6 d’octubre. El motiu de la seva presència i del president de la junta, Joan Maynou, del polígon industrial El Congost, era explicar als veïns i veïnes presents a la reunió l’existència de l’associació i els principals objectius que s’han marcat.

Maynou va explicar que un dels grans objectius de l’entitat és millorar els serveis dels polígons i va posar a tall d’exemple els problemes que tenen amb la cobertura d’internet o la millora de la neteja i de la seguretat. “Vetllem perquè els polígons no es degradin i millorin les seves condicions amb la finalitat que les empreses puguin dedicar-se a fer la seva feina i crear llocs de treball i riquesa”, va dir Maynou.

Leave a Reply

Your email address will not be published.