L’Associació Protectora d’Animals de Parets ‘Peluts’ fa un any

L’Associació protectora d’animals de Parets ‘Peluts’ ha complert un any des de la seva fundació. L’última de les iniciatives que l’entitat ha dut a terme ha estat la millora de les condicions de vida dels gossos d’una masia situada a l’espai de la Torre de Malla.

Ass protectora ParetsEls propietaris han acceptat l’ajuda de la protectora que els ha proporcionat casetes pels animals, mantes i pinso. Els amos han instal·lat un tancat per protegir els gossos i asseguren que els animals ara es troben en molt millors condicions.

Per al President de l’entitat paretana, David Nocelo, “l’objectiu de la protectora no és únicament ajudar els animals, sinó també col·laborar amb els paretans i les paretanes que requereixin dels seus consells i serveis per millorar les condicions de vida de les seves mascotes“.

Tot i que encara no disposa d’un espai propi, l’associació continua la seva tasca gràcies als voluntaris i les voluntàries que en formen part. Darrerament la protectora ha encapçalat diverses iniciatives solidàries per tenir cura i fomentar els respecte pels animals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *