L’Auditori de Granollers acull ‘Cabaret Elegance’

L’any 2011, quatre artistes de circ amb una llarga trajectòria professional, es reuneixen per crear la companyia Elegants, amb l’objectiu de realitzar espectacles de circ d’alta qualitat. 

cabaret_elegance_webGenuïns, intrèpids, elàstics, guapos i molt simpàtics! Així s’autodefineixen els Elegants, la companyia catalana d’artistes que porten a escena el luxe, el glamour i el bon humor amb Cabaret Elegance, una obra que agradarà a grans, petits, homes i dones! Números de gran nivell, que combinen les tècniques de circ amb la comicitat com a llenguatge conductor i una escenografia original i molt cuidada.

L’espectacle Cabaret Elegance ha estat ja guardonat amb el premi del públic al Festival de Buitengewoon, al 2012 a Holanda, i el premi del jurat, al millor espectacle, al Festival Mueca de Tenerife, al 2013.

Amb números d’alta qualitat de trapezi, equilibris, perxa xinesa, monocicle i malabars -tots ells combinats amb una comicitat única i original-, els artistes despertaran l’entusiasme del públic des del primer minut, amb una efervescència especial.

Dg. 12 abr., a les 18:00H.

FITXA ARTÍSTICA

Direcció, Christophe Thellier
Idea original, Elegants
Intèrprets, Adriano Marçal Dico, Ramiro Vergaz, Ignasi Gil i Jordi Juanet Boni
Ajudant direcció, Muriel Deville
Escenografia, Elegants
Construcció d’escenografia, Santi Cabús
Vestuari, Valeria Civil

Recomanat a partir de 3 anys

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *