L’any 2011, quatre artistes de circ amb una llarga trajectòria professional, es reuneixen per crear la companyia Elegants, amb l’objectiu de realitzar espectacles de circ d’alta qualitat. 

cabaret_elegance_webGenuïns, intrèpids, elàstics, guapos i molt simpàtics! Així s’autodefineixen els Elegants, la companyia catalana d’artistes que porten a escena el luxe, el glamour i el bon humor amb Cabaret Elegance, una obra que agradarà a grans, petits, homes i dones! Números de gran nivell, que combinen les tècniques de circ amb la comicitat com a llenguatge conductor i una escenografia original i molt cuidada.

L’espectacle Cabaret Elegance ha estat ja guardonat amb el premi del públic al Festival de Buitengewoon, al 2012 a Holanda, i el premi del jurat, al millor espectacle, al Festival Mueca de Tenerife, al 2013.

Amb números d’alta qualitat de trapezi, equilibris, perxa xinesa, monocicle i malabars -tots ells combinats amb una comicitat única i original-, els artistes despertaran l’entusiasme del públic des del primer minut, amb una efervescència especial.

Dg. 12 abr., a les 18:00H.

FITXA ARTÍSTICA

Direcció, Christophe Thellier
Idea original, Elegants
Intèrprets, Adriano Marçal Dico, Ramiro Vergaz, Ignasi Gil i Jordi Juanet Boni
Ajudant direcció, Muriel Deville
Escenografia, Elegants
Construcció d’escenografia, Santi Cabús
Vestuari, Valeria Civil

Recomanat a partir de 3 anys

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.