El Teatre Auditori de Granollers posa a la venda les entrades per veure el musical d’El Petit Príncep, dirigit per Àngel Llàcer i amb la música de Manu Guix, que tindrà lloc el proper 17 d’octubre, en dues funcions: a les 17.30 h i a les 20.30 h, a la Sala Gran del Teatre.

El musical El Petit Príncep serà un dels plats forts de la propera temporada del Teatre Auditori de Granollers. Un espectacle que explica una de les històries més conegudes i estimades arreu del món, creat especialment per a nens de totes les edats, des dels 4 fins als 100 anys!

HO0zbXAMtCEvTANpT-JUA0GdULCwiCwK7i0-SdzratU

L’espectacle explica una de les històries més conegudes i estimades arreu del món.

Amb direcció d’Àngel Llàcer i música de Manu Guix, el musical –basat en el conte de Saint‐Exupéry– ens transporta magistralment a la coneguda història de l’aviador, que té una avaria i ha d’aterrar al desert del Sàhara per mirar de reparar l’avió. L’endemà del seu aterratge forçós, una veu infantil desperta a l’aviador demanant‐li que li dibuixi un xai. El nen és el Petit Príncep, que viu a l’asteroide B 612 tot sol, on cuida tres volcans i una roca. Dia rere dia, el Petit Príncep va explicant la seva fantàstica i commovedora història a l’aviador.

Sota l’aparença d’un conte per a nens, el musical concentra, amb una meravellosa simplicitat, la llarga i constant reflexió de Saint‐Exupéry sobre l’amistat, l’amor, la responsabilitat i el sentit de la vida. A partir de la música, els intèrprets i una escenografia visual espectacular –amb mapping, projeccions i animacions de tot tipus–, l’espectacle ens endinsa en el relat poètic d’una manera única, des del desert fins a l’herba, passant per l’asteroide B 612, el planeta del rei o el món del geògraf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.