L’aventura sensorial Ârtica arriba a Roca Umbert

Durant dues setmanes, del 4 al 15 d’abril, de la mà de l’Associació Cultural, 400 alumnes veuran a Roca Umbert, Ârtica, l’espectacle no convencional, sense text, de la companyia Ponten Pie. En aquestes sessions participaran alumnes de 6è de primària, d’ESO i de Batxillerat d’escoles de Granollers (Salvador Llobet, Ponent, Cervetó, Mestres Montaña, Institut Celestí Bellera, Escola Pia i Ferrer i Guàrdia), de Canovelles (Joan Miró i Congost) i de Cànoves (escola l’Estelada).

bb_focus-catalunya-ponten-pie-artica-2016_01_20150526L’experiència teatral esdevé amb Ârtica una aventura sensorial en què el públic entra a una petita casa de fusta per descobrir el secret que amaguen uns personatges silenciosos i curiosos. Com si d’un contenidor es tractés, en aquesta casa arriben diàriament abrics vells i trencats de totes les parts del planeta. El públic que vulgui gaudir d’aquest espectacle no convencional podrà descobrir-ho aquest cap de setmana a Roca Umbert (dissabte 9 a les 9 del vespre i diumenge 10 a les 7 de la tarda).

Ponten Pie va néixer l’any 2009, de la mà del seu director Sergi Ots, amb la vocació de crear projectes d’arts escèniques en què la recerca i l’originalitat marquin la interpretació i la posada en escena. La companyia busca sempre arribar d’una manera especial a l’espectador implicant-lo directament en la història que li estan explicant.

Les entrades estan disponibles a www.koobin.com/granollers/artica

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *