Arderiu Rotary

Margarida Arderiu, amb altres membres del Rotary Club.

L’empresària canovellina Margarida Arderiu Puigoriol (Arderiu Carn) va rebre el 18 de juny el guardó especial de Soci Paul Harris que l’ha atorgat la Fundació Rotaria Internacional a través del Club Rotary de Granollers amb el recolzament d’altres clubs rotaris d’arreu de Catalunya. L’entrega del guardó va tenir lloc al restaurant Fonda Europa de Granollers i van assistir una cinquantena de persones.

El títol estableix que Arderiu és mereixedora d’aquest premi “per l’efectiva tasca desenvolupada en benefici de la comprensió i les relacions humanes d’amistat entre els pobles del món”. Jaume Guinot, president del Club Rotary Granollers, es va mostrar satisfet de comptar entre els seus membres amb “persones solidàries i sempre decidides a ajudar als altres com és el cas de la Margarida”, rotaria des de fa molts anys.

El Club Rotary Granollers va anunciar també el proper sopar solidari que faran el 7 de juliol al restaurant Can Biel de Cardedeu per recaptar fons per fer possible la publicació d’un llibre de receptes de cuina per a nens afectats de càncer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.