‘L’endrapasomnis’ tanca el 10è Cicle d’Espectacles de les Franqueses

L'endrapasomnisEl dissabte 9 d’abril, a les 18 h, al Teatre Auditori de Bellavista es representarà l’obra L’endrapasomnis, a càrrec Teatre al Detall. Aquesta funció tancarà el 10è Cicle d’Espectacles Infantils i Familiars de les Franqueses del Vallès.

En aquest espectacle recomanat a nens i nenes a partir de 5 anys d’edat la princesa Dormissona, que viu al país de la Bona Son, no pot dormir perquè té malsons. Els seus pares, els reis, rumien, ho consulten amb el coixí, demanen consells a metges, herbolàries i xarlatans, però no troben cap remei que guareixi el mal de la petita princesa. Potser l’endrapasomnis serà la solució…

Els actors d’aquesta obra de 60 minuts de durada són Xavi Idànez i Txell Botey. L’autor és Jordi Palet, la direcció va a càrrec de Joan Maria Segura i la música la porten La Tresca i la Verdesca.

Les entrades tenen un preu de 5 euros i de 4 euros per a majors de 65 anys, pensionistes, persones en atur i menors de 25 anys, i es poden adquirir al mateix local on es fa l’espectacle una hora abans de l’inici de la funció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *