Cartel de les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes.

Cartell de les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes.

La 37a edició de les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes avancen a tot gas cap al tret de sortida de la prova, el pròxim 3 de setembre al Circuit del Pinar de la Riera de Lliçà d’Amunt i ja està a punt el cartell de la prova d’aquest any.

Es tracta d’una il·lustració a color realitzada per Andrea Martín García, una alumna de sisè de primària de l’Escola Rosa Oriol Anguera de Lliçà d’Amunt que ha aconseguit traslladar al paper l’essència de la prova representada, en aquest cas, per un jove pilot en plena competició. Del tub d’escapament de la seva motocicleta surten notes musicals en una clara referència al tradicional soroll dels motors de les prop de mig centenar de motocicletes que participen cada any a les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes.

Per primera vegada, l’organització ha convocat en exclusiva el concurs de cartells entre les escoles. Amb aquesta iniciativa, les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes fan un pas més cap al públic infantil i el foment dels valors d’esforç, comunió i cooperació que representa una carrera com la de les 24 Hores de Lliçà d’Amunt, en la qual, des de fa dos anys, a més, es convoquen els 90 Minuts de Joves Promeses del ciclomotor.

Aquesta carrera, prova única com les 24 Hores, està dirigida a pilots de 6 a 15 anys, esdevenint l’únic objectiu, fomentar l’esport del motociclisme entre els joves i assegurar a una bona pedrera de pilots per al futur.

Durant els dies 23 i 24 de juliol, el grafiter professional Gil Serrat, conegut com “cinquantacinc”, amb obres a diferent païssos del món, traslladarà la il·lustració d’Andrea Martín a format de grans dimensions al mur d’entrada a la població de Lliçà d’Amunt on donarà la benvinguda a les més de 30.000 persones que s’esperen aquest any al circuit del Pinar de la Riera.

Leave a Reply

Your email address will not be published.