Les Franqueses actualitza el registre d’animals de companyia

L’Ajuntament de les Franqueses ha dut a terme una campanya d’actualització de les dades del registre d’animals de companyia del nostre municipi.

Dos gossos, el dia de Sant Antoni Abat a les Franqueses. (Foto: Ajuntamment)

Dos gossos, el dia de Sant Antoni Abat a les Franqueses. (Foto: Ajuntament)

Amb l’aprovació del Decret 328/1998, de 24 de desembre, pel qual es regula la identificació i el registre general d’animals de companyia, es va establir l’obligatorietat d’inscriure els animals de companyia al registre censal del municipi dins el termini de tres mesos comptats a partir de la data de naixement, d’adquisició, o de canvi de residència de l’animal.

D’altra banda, els propietaris o posseïdors d’animals domèstics de companyia estan obligats a notificar a l’Ajuntament en el qual estigui censat l’animal, en el termini de dos mesos, la baixa, la cessió o el canvi de residència de l’animal, el canvi en el sistema o codi d’identificació, així com qualsevol altra modificació de les dades que figurin en el cens corresponent.

Per tal de facilitar l’actualització del registre d’animals de companyia de les Franqueses del Vallès, s’ha enviat a tots els domicilis on constava un animal domèstic una carta i un document on s’ha de fer constar els canvis que s’hagin pogut produir en relació a l’animal de companyia registrat.

Un cop omplert el document de modificació de dades, cal fer-lo arribar presencialment a les oficines del Servei d’Atenció a la Ciutadania (carretera de Ribes, 2 de Corró d’Avall o carrer de Roselló, 39 de Bellavista), o per bé per correu ordinari.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *