El dissabte 10 de gener comença la 9a edició de la Mostra d’Arts Escèniques “Festival dels Amateurs”. L’espectacle inaugural és la representació de l’obra El temps i els Conway, a càrrec de la companyia barcelonina El Partiquí. La següent serà el 24 de gener amb La visita de la vella dama, amb el grup granollerí Quatre per Quatre.

Al mes de febrer hi haurà dos espectacles més: Políticament incorrecte, el dia 7, a càrrec d’Inestable Ceretana de Teatre, de Puigcerdà, i 12 jutges sense pietat, el dia 21, amb la companyia franquesina El Coverol.

Pel que fa al mes de març, el dia 7 serà el torn del Grup de Teatre Nyoca, de l’Ametlla del Vallès, que representarà Un esperit burleta, i el 21 el Grup de Teatre Filagarsa, de Molins de Rei, farà l’obra Ménage à trois.

L’11 d’abril tindrà lloc l’acte de cloenda en què es lliuraran els premis de la mostra. Acte seguit, Guillem Albà oferiran l’espectacle Marabunta.

Tots els espectacles començaran a les 21 h, excepte el del dia 24 de gener, que serà a les 21.30 h, i es faran al Teatre Auditori de Bellavista.

Les entrades per a les representacions de la Mostra valen 7 € (6 € per als majors de 65 anys, pensionistes, aturats i menors de 25 anys), i es poden adquirir a la taquilla del teatre des d’una hora abans de l’inici de la funció.

Per a l’espectacle de cloenda, les entrades valdran 10 i 8 € i es podran comprar anticipadament a la taquilla del teatre de dilluns a dissabte de 16 a 21 h i dimarts, dimecres i dissabte de 10 a 14 h, a partir del 16 de març i fins al dia de l’actuació. També es podran comprar a través del web de codetickets.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.