plaça murielLa plaça de Muriel Casals serà la que se situa al carrer de Sant Ponç, entre el carrer de l’Alba i el carrer de Llevant, a tocar de la plaça de l’Espolsada. Així ho ha proposat l’Ajuntament de les Franqueses.

L’Ajuntament de les Franqueses aviat disposarà d’una Guia de carrers i nomenclàtor actualitzada. Un dels espais i vies que precisaven ser identificats és el parc infantil situat al carrer de Sant Ponç, entre el carrer de l’Alba i el carrer de Llevant, ben a prop de la plaça de l’Espolsada.

Properament el document de la Guia de carrers i nomenclàtor, aprovat inicialment pel Ple, entrarà en exposició pública. Els ciutadans i ciutadanes que ho vulguin podran presentar les al·legacions que creguin oportunes.

Muriel CasalsMuriel Casals (Avinyó, França, 1945 – Barcelona, 2016) va morir el passat mes de febrer a causa d’un accident. La política i l’activisme van marcar la vida de Casals. Nascuda a França però veïna de Sabadell, Casals va estudiar econòmiques a la Universistat de Barcelona i, de ben jove, es va afiliar al Partit Socialista Unificat de Catalunya (PSUC). Durant molts anys va ser professora a la UAB, però el seu projecte més important va ser assumir la presidència d’Òmnium Cultural. Des de llavors la seva implicació en el procés independentista català va anar in crescendo, fins a formar part de la llista de la candidatura de Junts pel Sí en les últimes eleccions autonòmiques a Catalunya.

Leave a Reply

Your email address will not be published.