Aquest mes de març l’Ajuntament posa en marxa una campanya de civisme a tot el municipi amb la voluntat d’aconseguir un doble propòsit: d’una banda, crear i mantenir entre tota la ciutadania uns espais públics de qualitat, i de l’altra, gaudir d’una bona convivència veïnal. La campanya pretén promoure pràctiques i valors encaminats a la creació d’una cultura cívica i respectuosa amb les persones i l’entorn.

Sota el lema Per una bona convivència veïnal, col·lecciona moments cívics, la campanya incideix en el fet que convé cuidar els espais públics entre tots els ciutadans si se’n vol continuar gaudint d’ells.

S’han organitzat tres activitats per difondre la campanya. El tret de sortida serà el proper 6 de març, a les 17.30 h, a la plaça de l’Espolsada, amb la representació de l’espectacle al carrer 5 cívics de l’Escola Arsènic Creació.

Del 6 al 27 de març, el mobiliari urbà de la plaça de l’Espolsada, del parc del carrer de Sant Ponç i de la plaça Major de Bellavista durà etiquetat el seu preu. L’objectiu és conscienciar sobre la despesa que s’hi destina i la necessitat de respectar-lo per evitar més despeses.

Paral·lelament, es durà a terme un concurs de fotografia. Tothom qui ho desitgi pot participar-hi fotografiant el seu moment cívic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.