L’Ajuntament de les Franqueses finalitzarà  aquest estiu la redacció d’una nova ordenança de civisme i convivència. Així ho ha confirmat l’alcalde, Francesc Colomé, durant la celebració del patró de la Policia Local, qui ha explicat que s’està “treballant perquè la societat tingui una nova ordenança que eviti l’incivisme”.

Per la seva banda, el regidor de Seguretat Ciutadana, Juan Antonio Marín, ha explicat que “a dia d’avui, la nostra Policia Local gaudeix d’un magnífic estat de forma” fent el símil amb el món de l’esport i que “s’està fent efectiu el desplegament de la policia de proximitat gràcies a l’augment d’efectius dels darrers mesos”.

PLA D’EMERGÈNCIES MUNICIPAL

Actualment l’Ajuntament de les Franqueses ha iniciat el procés per a encarregar la redacció del Pla d’Emergències Municipal en l’àmbit de la Protecció Civil (DUPROCIM) que permetrà preparar i dotar al municipi de les eines i protocols necessaris per atendre qualsevol situació d’emergència.

RECONEIXEMENT I ENTREGA DE DIPLOMES

L’acte ha finalitzat amb el reconeixement i entrega de diplomes a diversos agents del cos per les seves actuacions meritòries i aquells civils que han desenvolupat una determinada tasca o actuació en benefici de la comunitat.

L’inspector de la Policia Local, Xavier López, ha volgut reconèixer l’actuació de quatre agents per la detenció de dos homes per un presumpte robatori amb força a un establiment comercial, també la de dos agents per la resolució de set robatoris a interior de vehicles que s’havien produït al municipi, i la de dos agents per la seva implicació en la campanya Escuts solidaris que ha permès recaptar més de 100.000 euros destinats al Pediatric Cancer Center de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

El darrer dels reconeixements ha estat per la doctora que ha liderat la campanya Tots amb l’Aina de l’Hospital General de Granollers que ha permès recaptar 10.000 euros destinats a la investigació del càncer infantil de l’Hospital de la Vall d’Hebron.

Leave a Reply

Your email address will not be published.