La col.laboració entre l’Ajuntament i els empresaris és imprescindible per implementar un dels sistemes de seguretat als polígons industrials que estan resultant més efectives en altres municipis: la instalació de càmeres de vigilància en punts estratègics.

Les càmeres tenen una doble funció, la persuasiva i la incriminatòria en cas de delicte.  Aquesta és una de les mesures en les que s’està treballant des de l’Ajuntament, una altra, ja efectiva, és l’ampliació del la plantilla de la Policia Local de les Franqueses.

La prevenció és també, segons els experts en la matèria, clau per evitar delictes contra la propietat, per això, representants de l’Oficina de Relacions amb la Comunitat de l’ABP de Granollers dels Mossos d’Esquadra s’han reunit amb els empresaris de les Franqueses per a parlar-ne.

Els Mossos han fet incidència en els sistemes de seguretats propis o col.lectius, com alarmes o seguretat privada, en les mesures a prendre en període de vacances per a no facilitar la intrusió a les naus i en com s’han de fer les denúncies.

Leave a Reply

Your email address will not be published.