Un dels espectacles del curs passat que es van fer dins d'aquest projecte. (Foto: Ajuntament)

Un dels espectacles del curs passat que es van fer dins d’aquest projecte. (Foto: Ajuntament)

El projecte “Escenifica’t” va néixer a l’àrea d’Infància i Joventut amb l’objectiu d’estimular i promoure la creació artística entre els més joves, així com proporcionar eines i espais per tal que puguin realitzar i posar en escena aquestes creacions amb la finalitat de donar-les a conèixer a tothom.

Així doncs, l’”Escenifica’t” és un espai  de creació juvenil. Un lloc on lluir els talents dels joves en totes les seves vessants, tant escèniques com visuals, i en diferents llenguatges artístics com ara música, dansa, clown, màgia, fotografia, còmic, pintura, dibuix… I també vol ser un punt de trobada per conèixer altres joves amb inquietuds artístiques.

Bases per participar a l'"Escenifica't".

Bases per participar a l'”Escenifica’t”.

És per tot plegat que aquells que vulguin formar part del projecte “Escenifica’t” han de de passar a recollir la butlleta de participació al Servei d’Informació Juvenil Espai Zero (Centre Cultural de Bellavista, accés pel carrer de Navarra s/n), els dimarts, dijous i divendres de 18 a 20.30 h. Podeu contactar-hi també per telèfon al 938 404 624 i per correu electrònic a l’adreça pij.franqueses@lesfranqueses.cat.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.