Les Franqueses gestionarà l’aparcament de l’estació de Bellavista

L’Ajuntament de les Franqueses i l’Administrador d’Infraestructures Ferroviàries (ADIF) han signat un conveni per a la cessió de la gestió municipal de l’aparcament de l’estació de tren de Bellavista. El document, signat el passat 23 d’abril, estableix que ADIF, propietari de l’aparcament, cedeix la seva explotació a l’Ajuntament. El conveni, que va entrar en vigor el mateix dia de la formalització del document, es manté vigent fins al 31 de desembre de 2018 i dóna l’opció a una pròrroga. 

El nou aparcament disposarà de 280 places per a vehicles lleugers, 100 de les quals es reservaran als usuaris i usuàries de Renfe. En principi, hi hauran 9 places per a persones amb discapacitat i s’habilitaran diverses places per a motos i bicicletes. L’Ajuntament arreglarà l’actual rampa per a vianants i crearà nous accessos per a les persones –un dels accessos connectarà amb els ascensors de la plaça de la Malagarba–. El consistori també eliminarà la tanca del carrer de la Via del Ferrocarril i hi construirà dos accessos més per a vehicles. L’accés actual es mantindrà però es trauran les barreres metàl·liques. 

Les obres costaran prop de 60.000 euros i es finançaran a través de dues subvencions, una del Pla de Barris i una altra de la Diputació de Barcelona. Es preveu que les obres comencin al mes de juny. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *