Les Franqueses inicia l’arrenjament de la façana de les Antigues Escoles de Llerona

Aquesta actuació, que es fa a través de plans d’ocupació, estava pendent de la legislatura passada.

Una de les actuacions demanades pel Consell del Poble de Llerona que havia quedat pendent de l’anterior legislatura, l’arranjament de la façana de les Antigues Escoles, ja s’ha engegat. Les obres, que es realitzen a través de plans d’ocupació, consisteixen a pintar la façana, refent l’arrebossat en els punts en què aquesta actuació és necessària.

Els veïns i veïnes que van assistir el dilluns 5 d’octubre al primer Ple de la legislatura del Consell del Poble de Llerona ja van poder veure les bastides a la façana. En aquesta reunió es va constituir formalment la junta del Consell, ja que només faltaven per saber-se els dos representants dels veïns. Com que s’hi van presentar dues persones, Salvador Domínguez i Sònia Alier, van ser escollides totes dues.

Així doncs, la junta del Consell del Poble de Llerona per a la legislatura 2015-2019 la formen les següents persones:

-Presidenta: Rosa M. Pruna (CiU)

-Vocals: Jordi Ganduxé (CiU), Elisabet Pericas (ILFC-E), Josep Lleonart (Club Esportiu Llerona), Glória Lloreda (Associació Cultural L’Art del Bonsai), Isidre Garriga (Festes Laurona), Josep Girbau (Regants de Llerona), Jaume Lloreda (Penya Blaugrana de Llerona), i Salvador Domínguez i Sònia Alier (representants dels veïns).

En el mateix ple es va designar Josep Lleonart com a representant de l’ens al Consell d’Administració del Patronat Municipal d’Esports de les Franqueses.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *