Les Franqueses prepara el primer Torneig de futbol per la convivència

Amb motiu del Mes de la Diversitat el proper diumenge 23 de novembre se celebrarà el primer Torneig de futbol per la convivència. L’activitat té l’objectiu de promoure la convivència al municipi mitjançant la pràctica esportiva i creant un espai que contribueix a la interrelació entre els ciutadans i les ciutadanes en relació amb el respecte, la diversitat i la interculturalitat.

El torneig serà de futbol 7 i es jugarà a la Zona Esportiva Municipal de Bellavista i la Zona Esportiva Municipal de Corró d’Avall. Els partits començaran a les 9 del matí i es preveu que acabin a les 19 h, aproximadament, segons el nombre d’equips participants.

El partits tindran una durada aproximada de 40 minuts i el torneig està limitat a 12 equips, els quals han d’estar formats per un màxim de 12 jugadors majors de 16 anys. Les inscripcions són gratuïtes i es poden formalitzar a les oficines del Patronat Municipal d’Esports (938 467 083) fins al 14 de novembre a les 14 h (l’admissió serà per rigorós ordre d’inscripció). Hi haurà samarretes per a tots els participants i també un tiquet per a entrepà i beguda. Al final del torneig s’entregaran premis per als 3 equips guanyadors i trofeus de fair play, de màxim golejador i de porter menys golejat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *