El Ple de l’Ajuntament de les Franqueses celebrat dijous 31 de març va aprovar l’expedient de contractació per procediment obert del contracte administratiu de l’obra de modificació del projecte d’acabament del parc del Falgar i la Verneda. La zona té una superfície d’uns 170.000 metres quadrats.

Imatge del llac. (Foto: Ajuntament)

Imatge del llac. (Foto: Ajuntament)

El projecte preveu dividir l’espai en tres zones, de menor a major naturalització i de major a menor presència humana: la zona de l’aparcament i els serveis (nucli 3), la zona del parc (nucli 2) i la zona del llac (nucli 1).

En breu es licitarà l’obra, que tindrà un preu establert 2.392.337,98 euros, IVA exclòs. La previsió de l’equip de govern és que es pugui adjudicar en la sessió plenària del mes de juny i que els treballs de construcció puguin començar entre agost i setembre. El termini d’execució serà de 12 mesos.

L’aprovació d’aquest punt va comptar amb els vuit vots a favor de CiU, PP i ERC, els quatre contraris d’ILFC i les quatre abstencions de PSC i CpF. L’oposició va tornar a posar en dubte el finançament de l’obra, que segons el pla de tresoreria de l’Ajuntament es basa en les quotes del Sector N que es començaran a cobrar dins del quart trimestre d’aquest any.

Leave a Reply

Your email address will not be published.