Les obres de la rotonda a la C35 a Sant Celoni començaran el setembre

L’alcalde de Sant Celoni, Francesc Deulofeu, acompanyat de la primera tinenta d’alcalde, Magalí Miracle, i el regidor d’Espai Públic, Òscar Molés, s’han entrevistat amb el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Santi Vila, que els va confirmar que les obres de construcció de la rotonda de la porta de Llevant a la C-35, davant el Parc de bombers, començaran el mes de setembre.  

INFORMATIU83.inddDurant la trobada, l’alcalde i el conseller també van acordar que es redactarà un projecte de pas de vianants a l’àmbit de la rotonda, que s’incorporarà més endavant de cara a no aturar el projecte actual.

MILLORA DELS ACCESSOS AL POLÍGON

Pel que fa a la millora dels accessos al Polígon Molí de les Planes i al barri de les Illes Belles, el conseller Vila es va comprometre a acabar els projectes que, segons va dir, estan pràcticament redactats i es van emplaçar a parlar-ne a una propera reunió amb els tècnics referents.

La trobada respon a una petició de l’alcalde Francesc Deulofeu amb l’objectiu de vetllar per una actuació  imprescindible a la C-35 per la seguretat i accessibilitat en els moviments cap al Polígon Molí de les Planes, el barri de les Illes Belles i el municipi en general.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *