Olimpiades Matematiques web68

Les Olimpíades han celebrat enguany la 3a edició.

Les Olimpíades de matemàtiques de Parets del Vallès, impulsades per l’AMPA de l’Escola Pompeu Fabra amb el suport de l’Ajuntament de Parets, han estat escollides com un dels projectes finalistes dels premis FaPaC 2016, concretament en la categoria ‘Fem xarxa per l’èxit educatiu’.

Les Olimpíades de matemàtiques, que enguany han celebrat la tercera edició, estan adreçades als alumnes d’infantil i primària de les escoles de Parets del Vallès i tenen l’objectiu d’estimular el raonament dels nens i nenes en un entorn educatiu, lúdic i familiar. El projecte vol aprofundir, millorar i divertir als participants mitjançant l’apassionant món de les matemàtiques.

Aquest és el 4t any consecutiu que la Federació d’associacions de mares i pares d’alumnes de Catalunya, FaPaC, convoca aquests guardons amb l’objectiu de reconèixer les actuacions impulsades des de les AMPA i centres educatius, sigui de forma individual o amb la col·laboració d’entitats externes. Els objectius dels projectes s’han d’adreçar a la millora en les relacions entre la comunitat educativa, l’educació en els valors, la dinamització de les AMPA o qualsevol altre que pugui ser considerat d’interès.

El lliurament dels guardons als projectes guanyadors es farà en el marc d’un acte públic i obert a tothom, que tindrà lloc el divendres 10 de juny, a les 18 h, a l’Escola Ramon Llull, Av. Diagonal, 275, Barcelona.

Leave a Reply

Your email address will not be published.