Properament, l’Escola Colors començarà a obrir les portes del seu pati durant els caps de setmana. Pel centre, aquest nou pas servirà per donar a conèixer una alternativa de lleure als infants de Bellavista i augmentarà el propòsit de ser una escola oberta a la comunitat des d’una vessant educativa i social.

Vista de l'Escola Colors des del parc del Mirador. (Foto: Ajuntament)

Vista de l’Escola Colors des del parc del Mirador. (Foto: Ajuntament)

Amb motiu d’aquesta nova iniciativa i per tal d’inaugurar l’obertura del pati, l’AMPA de l’Escola Colors ha organitzat la Festa d’Inici de Patis Oberts – Cursa Escola Colors el dissabte 28 de maig al matí. La cursa tindrà diverses categories i és oberta a la participació de tots els ciutadans del municipi. També es faran tallers infantils organitzats per la Taula d’Entitats per a la Millora de Bellavista i finalment hi haurà el lliurament de premis de la cursa.

L’inscripció a la cursa té un cost de 2 euros i es pot formalitzar del 25 d’abril al 13 de maig, de 9 a 10 h i de 16.30 a 17 h al despatx de l’AMPA de l’Escola Colors.

El pati de l’Escola Colors s’obrirà a partir del mateix 28 de maig, dia de la festa d’inauguració. El seu horari d’obertura pública és el següent:

  • D’abril a setembre: dissabte, diumenge i festius, de 9 a 13 h i de 16 a 20 h. En vacances escolars, del 24 de juny a l’11 de setembre, de 16 a 20 h. A l’agost, de 9 a 20 h.
  • D’octubre a març: dissabte, diumenge i festius, de 9 a 13 h i de 16 a 18 h. En vacances escolars (Nadal i Setmana Santa) de 16 a 18 h.

Leave a Reply

Your email address will not be published.