L’Escola Municipal de Música de Mollet celebra les bodes de plata

L’Escola Municipal de Música i Dansa de Mollet del Vallès celebra aquest curs 2015-2016 el seu 25è aniversari. Per commemorar-ho, durà a terme un seguit de concerts fins l’any vinent. El primer serà aquest divendres 18 de desembre a l’Església de Sant Vicenç.

En motiu del seu 25è aniversari, l’Escola Municipal de Música i Dansa de Mollet del Vallès començarà a commemorar l’efemèride amb un concert de Nadal que tindrà lloc aquest divendres 18 de desembre a l’Església de Sant Vicenç a partir de les 22h.

De l’ampli programa del concert, destaca la Missa dels Pescadors de Villerville, obra de Gabriel Fauré i André Messager que serà interpretada pel “Cor de Veus Blanques Lutiana d’Arbúcies” i el “Cor Jove de l’Escola Art 9 de Granollers” juntament amb el Cor Jove i la Jove Orquestra de Cambra de l’Escola de Mollet.

Al marge d’aquest concert commemoratiu dels 25 anys, i de la resta de concerts de Nadal, l’Escola Municipal de Música oferirà altres actuacions al llarg d’aquest mes de desembre com el que dedicaran, un any més, als avis i avies de la Residència Santa Rosa aquest diumenge 20 de desembre a les 12 del migdia.

Els 25 anys es seguiran celebrant el 2016 amb dos concerts especials per Sant Jordi i a final de curs.

L’Escola Municipal de Música i Dansa de Mollet del Vallès es va inaugurar al 1991 amb l’objectiu que la ciutat disposés d’un equipament adreçat als estudis musicals.

Des d’aleshores, l’Escola ha consolidat la seva bona tasca i el seu compromís amb la cultura fins al punt, l’any vinent, d’arribar als 25 anys creixent amb música.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *