L’església de Santa Eulàlia de Corró d’Avall celebra 75 anys

església Corró d'AvallL’església de Santa Eulàlia de Corró d’Avall farà 75 anys el proper 13 de desembre. L’any passat es van festejar els 60 anys de la seva benedicció i enguany se’n celebren 75 de l’inici de la seva construcció. Per celebrar-ho, la Parròquia de Santa Eulàlia ha programat una Missa Solemne presidida pel bisbe auxiliar i cantada per la Coral Sonata, de Granollers. Després de la missa, que haurà començat a les 12 h, s’oferirà un brindis per a tots els assistents i hi haurà un grup d’animació.

Aquella mateixa setmana, la parròquia celebrarà la patrona de l’església, Santa Eulàlia de Mèrida. Dijous 10 a les 19 h, hi haurà la Missa de la patrona i veneració de la relíquia, i dissabte 12, a les 12 del migdia, es farà una passejada pels tres espais on ha existit el temple parroquial.

HISTÒRIA DE L’ESGLÉSIA

L’església de Corró d’Avall, que antigament era un temple romànic ubicat al barri de la Sagrera, va ser destruïda durant la Guerra Civil Espanyola i només se’n conserva la portalada. El 1940 es va posar la primera pedra del que acabaria sent l’església actual, situada al capdamunt de l’avinguda de Santa Eulàlia. Durant els anys de construcció i fins que no es va beneir el nou temple el 1954, la Parròquia de Santa Eulàlia va poder celebrar els oficis en uns magatzems de blat de la carretera de Ribes cedits una família del municipi.

One Response to L’església de Santa Eulàlia de Corró d’Avall celebra 75 anys

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *