Judith Seguer, Mireia Toledo i Marina Sánchez són les guanyadores dels Premis a l’Excel·lència Acadèmica del curs 2013-2014, convocats per l’Ajuntament de Montornès. Durant les cinc edicions dels Premis, 12 noies i 2 nois han aconseguit els guardons.

Fa uns dies es van lliurar els Premis a l’Excel·lència Acadèmica que enguany han arribat a la cinquena edició. Un any més, el potencial acadèmic de les estudiants del poble ha prevalgut.

D'esquerra a dreta, Mireia Toledo, Judith Seguer i Marina Sánchez. (Foto: Ajuntament)

D’esquerra a dreta, Mireia Toledo, Judith Seguer i Marina Sánchez. (Foto: Ajuntament)

Judith Seguer, que havia estat alumna de l’Institut Vilanova del Vallès, ha rebut el premi a la millor nota de batxillerat, dotat amb 500 euros, amb una qualificació de 9.29. Mireia Toledo, exalumna de l’Institut Vinyes Velles, ha obtingut el premi a la millor nota d’accés a la universitat, també dotat amb 500 euros, amb un nota de 7.8. Finalment, Marina Sánchez, graduada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona, ha rebut un premi de 1.000 euros per la millor nota a l’acabament d’un curs universitari amb un 8,37.

Totes tres han vist incrementada la seva qualificació acadèmica inicial amb un punt extra per criteris econòmics. Es tracta d’un barem de renda familiar que es té en compte a l’hora d’atorgar els guardons.

Cal assenyalar que Judith Seguer tenia la puntuació més alta en les modalitats de millor nota de batxillerat i millor nota d’accés a la universitat, però des de la darrera convocatòria les bases del concurs impedeixen concentrar més d’un premi en una mateixa persona.

El tribunal que atorga els Premis a l’Excel·lència Acadèmica està format pels directors dels instituts de secundària, la directora d’una de les escoles del municipi, la tècnica d’educació i l’alcalde, José Montero, que també és el regidor d’Educació.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.