Aquest divendres, 5 de febrer, a les 6 de la tarda al Gra se celebra la Mostra Musical de l’Institut Celestí Bellera, una acció que va néixer del treball conjunt entre el centre educatiu i l’equipament juvenil de Granollers amb la intenció de dinamitzar i promoure grups novells de músics i intèrprets.

Imatge del festival de l'any passat. (Foto: Ajuntament)

Imatge del festival de l’any passat. (Foto: Ajuntament)

La mostra, organitzada pels mateixos alumnes amb la col·laboració del Servei de Joventut, es planteja com una activitat prèvia al concurs “I [és] Música”, un esdeveniment que cada primavera promou el servei de Joventut entre les formacions musicals dels centres de secundària, amb l’objectiu de facilitar-los el debut dalt de l’escenari.

A l’edició d’enguany la mostra s’amplia als alumnes del batxillerat escènic. Una alumna del centre, l’Alba del Castillo Teis, ha estat l’organitzadora d’aquesta sisena edició de la Mostra Musical i Escènica del Celestí Bellera 2016. La cita comptarà amb les actuacions d’una desena de joves de primer i segon de batxillerat: Alba Castillo Teis (cant), Alba Castillo Pérez (cant), Paula González (cant), Adrià Gil (cantautor), Sabrine (ball), Yi Feng Xing i Yoba Balde (cant), Paula Bertos (cant), Yoba (cant) i Maria Sagana (cant).

De la mostra i el concurs, n’han sorgit formacions que posteriorment han seguit tocant, com és el cas de Tito Bodegas, guanyador fa dos anys del concurs  “I [és] Música” i que també ha participat al Festival Musik N Viu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.