‘Tot esperant…’ al Teatre de Ponent

Tot esperant Godot, una obra de teatre de l’absurd escrita per Samuel Beckett, ha estat el text triat perquè setze actors i actrius donin vida a quatre personatges: tot un repte dramatúrgic i de posada en escena.

Dos personatges, vagabunds, refugiats, soldats desplaçats… que esperen davant d’un arbre l’arribada de Godot, un personatge que no coneixen, que no arriba, però que ells esperen i mentre ho fan parlen, juguen, s’entenen, es desentenen, es desesperen, es barallen i fan les paus i segueixen esperant…Durant l’espera arriben Pozzó un home cruel amb el seu esclau Lucky i marxen… i mentre Vladimir i Estragó segueixen esperant Godot.

ies belleraEl Teatre de Ponent és un teatre de petit format que no només dóna suport a les companyies professionals, als dramaturgs i als actors i actrius emergents, sinó que també aposta per la formació. Projectes teatrals que sorgeixen de processos formatius troben el seu espai d’exhibició en aquesta sala. Un exemple és la proposta de l’alumnat de batxillerat artístic de l’Institut Celestí Bellera. El projecte de segon de batxillerat d’arts escèniques es basa a crear un espectacle amb l’ajut del batxillerat d’arts plàstiques, que s’encarrega de l’escenografia i el vestuari.

Divendres 17 21h
Dissabte 18 21h
Diumenge 19 19h
Preu: 6 euros

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *