El professor de l’Institut Eugeni Xammar de l’Ametlla del Vallès detingut aquest dilluns per presumptes abusos sexuals a tres alumnes del centre d’entre 14 i 16 anys d’edat, ha quedat en llibertat provisional amb càrrecs. La investigació segueix oberta per si es detecten nous casos.

Així ho va decretar, d’acord amb la fiscalia, el Jutjat d’Instrucció número 4 de Granollers que dilluns es trobava de guàrdia, on l’home va declarar ahir al vespre. La causa, però, seguirà el seu curs en el jutjat que, per repartiment, designi el deganat.

El professor, que era un veterà a l’Institut Eugeni Xammar i impartia classes de francès entre altres matèries, segueix suspès cautelarment per la Conselleria d’Ensenyament. El centre ha funcionat amb normalitat avui.

DETINGUT DILLUNS

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Granollers van detenir aquest dilluns un professor de l’IES Eugeni Xammar de l’Ametlla del Vallès acusat haver comés abusos sexuals a tres alumnes d’entre 14 i 16 anys. La detenció va tenir lloc a primera hora.

Els Mossos d’Esquadra van tenir coneixement dels fets dimecres de la setmana passada, 24 de febrer, després que la direcció del centre informés els serveis territorials d’Ensenyament del Maresme-Vallès Oriental que un alumne s’havia queixat dels presumptes tocaments que el professor l’hauria realitzat. Posteriorment, les famílies dels menors van presentar les respectives denúncies davant la policia catalana.

Divendres passat, el Departament d’Ensenyament va decretar la suspensió cautelar del professor mentre no conclogui la investigació que hi ha oberta.

Enllaç relacionat: Detingut un professor per abusos sexuals a tres alumnes de l’IES Eugeni Xammar de l’Ametlla

Leave a Reply

Your email address will not be published.