Lliçà d’Amunt aposta pel servei de menjador solidari

L’Ajuntament de Lliçà d’Amunt ha iniciat un nou projecte, promogut per la regidoria de Benestar i Família, que té com a objectiu donar servei de menjador a domicili durant l’estiu als nens i nenes amb menys recursos econòmics i, que habitualment, ja disposen de beca de menjador durant el curs escolar. D’aquesta manera, es garanteix que aquests nens i nenes en situació de risc social i més vulnerables puguin fer un àpat equilibrat al dia.

Per donar un major abast social al projecte, s’ha integrat com a beneficiari d’aquesta iniciativa al col·lectiu de persones grans del municipi que viuen soles, o bé, es queden en situació de desemparament durant l’època estiuenca. D’aquesta manera, es fa una visita diària que té una doble finalitat, l’alimentació i el suport social d’aquestes persones en situació de risc.

Els beneficiaris d’aquesta iniciativa, sufragada econòmicament per l’Ajuntament, són al voltant d’un centenar de persones usuàries dels Servei Socials Municipals, que han estat els encarregats d’avaluar i fer la concessió del servei.

El repartiment dels aliments, que es fa diàriament als domicili dels beneficiaris, compta amb la col·laboració altruista de persones voluntàries del municipi, que ja participen o han participat, prèviament, en altres iniciatives municipals. L’Ajuntament agraeix aquesta tasca desinteressada i de gran vàlua que fa possible la realització d’aquest i altres projectes.

Les persones interessades en participar com a voluntàries en el servei de menjador solidari a domicili poden contactar amb els Serveis Socials Municipals (c. de Rafael Casanovas, 8, 1a planta – 938607220- c/e: serveis.socials@llicamunt.cat).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *