Lliçà d’Amunt construirà el Casal de la Gent Gran de Palaudàries al costat del Centre Cívic

L’Ajuntament vol dur a terme la construcció d’un Casal de la Gent Gran a Palaudàries. Al març de 2014, l’administració local va contractar un despatx d’arquitectes, que va realitzar un avantprojecte per situar aquest equipament al costat del Local Social de Can Salgot. Però, un cop analitzats tots els aspectes relatius a la situació i als espais que ha d’oferir un equipament d’aquest tipus, es va decidir estudiar la intal·lació d’aquest nou Casal de la Gent Gran al costat del Centre Cívic de Palaudàries, una zona on hi ha altres equipaments municipals com l’Escola Bressol i el CAP de Palaudàries.

Per això, a principis d’octubre d’aquest any, l’Ajuntament va encarregar els treballs del projecte del Casal de la Gent Gran de Palaudàries al costat del Centre Cívic de Palaudàries a l’empresa CPVA Arquitectes, una vegada examinades totes les ofertes, per un import de 30.350 euros (més IVA), que inclou l’avantprojecte, el projecte bàsic, el projecte executiu i la presentació del projecte.

Aquesta empresa ja ha presentat un primer esboç, que s’està treballant amb l’Ajuntament i l’Associació de Jubilats i Pensionistes de Palaudàries.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *