Lliçà d’Amunt construirà un camp de futbol 7

Estarà situat al costat de l’actual Camp de Futbol 11, on ara hi ha la pista poliesportiva anomenada “la Bombonera”, que s’enderrocarà.

Actualment, el Camp de futbol municipal compta amb un camp de gespa artificial que dóna cabuda als més de 300 jugadors del CE Lliçà d’Amunt. En els darrers anys, hi ha hagut un fort creixement d’equips en aquest club i, en conseqüència, s’ha incrementat la demanda del camp de futbol per als entrenaments i partits de competició. Per això, per poder encabir els entrenaments i les competicions de tots els equips, i també per poder comptar amb una instal·lació per a usos alternatius, l’Ajuntament tirarà endavant la construcció d’un camp de futbol 7 de gespa artificial.

Estat actual del camp. (Foto: Ajuntament)

Estat actual del camp. (Foto: Ajuntament)

Aquest segon camp de futbol estarà situat al costat de l’actual, on ara hi ha una pista poliesportiva, coneguda com “la Bombonera”, que s’enderrocarà (tant el camp de futbol sala de formigó com els antics vestidors en desús).

El nou camp de futbol que es construirà tindrà una superfície de joc de 62×40 metres. La mida de la llargada serà igual que la mida de l’amplada del camp de futbol 11 existent; s’ha fet així perquè, en una segona fase futura,   es pugui ampliar i convertir en un nou camp de futbol 11. Aquesta segona fase aniria acompanyada de la construcció de més vestuaris.

El pressupost del projecte de construcció del camp de futbol 7 és de 286.000,56€. El projecte es va aprovar inicialment i, continuant amb la tramitació administrativa, ara està en exposició pública i, en cas de no rebre al·legacions, s’aprovarà definitivament i es començar

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *