Lliçà d’Amunt destina 20 mil euros a ajudes de material escolar

Un cop valorades totes les sol·licituds amb els criteris econòmics i socials establerts, l’Ajuntament de Lliçà d’Amunt ha aprovat concedir un total de 125 beques de material escolar a alumnes de primària i secundària per al proper curs escolar 2015-16, cosa que suposa un import total de 19.634,87 euros.

Les beques denegades han estat per superar els ingressos econòmics o per manca de documentació; tot i això, es contempla la revisió de la valoració amb una visita a Serveis Socials per conèixer si la situació econòmica de la família ha empitjorat. Serveis Socials també avaluarà aquells casos que queden fora de les bases, però tenen necessitat de beca.

Segons el regidor de Benestar i Família, Fran Sánchez, el govern actual aposta per donar suport econòmic a les famílies per cobrir les despeses que es generen a l’inici del curs escolar. “Cap infant ha de patir desigualtats escolars per manca de recursos econòmics”, comenta Sánchez, el qual afegeix: “si es dóna un cop de mà a les famílies a l’inici del curs escolar, s’aposta per facilitar el drets dels infants a una escolarització obligatòria de qualitat i digne”.

Els llibres escolars  suposen per a les famílies la major despesa i, des de l’Ajuntament, s’aposta per la seva socialització, per tal que hi hagi més estalvi de diners.

L’Ajuntament també ha concedit set beques d’Escola Bressol Municipal, cobrint part del cost de la quota d’escolarització i de la quota de menjador.

5 Responses to Lliçà d’Amunt destina 20 mil euros a ajudes de material escolar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *