Lliçà d’Amunt millora la xarxa d’aigua potable de Can Rovira Vell

El passat 23 de novembre,  es  van iniciar, mitjançant la concessionària SOREA i l’empresa Obres i Paviments Llovet, les obres per instal·lar una nova canonada de distribució d’aigua als carrers Estany de les Bulloses i Estanys Pessons, del barri de Can Rovira Vell.

Millores a la xarxa d'aigua. (Foto: Ajuntament)

Millores a la xarxa d’aigua. (Foto: Ajuntament)

Amb aquesta actuació, es resol definitivament l’avaria apareguda, el passat estiu, a la cantonada d’aquests dos carrers i per la qual es va haver d’estendre una canonada provisional per la vorera per tal de mantenir els servei. Les obres representen també una millora en el cabal i pressió del subministrament d’aigua potable en els carrers Estany Certescan, Estany de la Murtra i dels  Estanys de la Restanca.

A més, s’aprofita l’actuació per instal·lar dos hidrants contra incendis i millorar així la situació del barri en aquest aspecte.

Les obres es van adjudicar a la Junta de Govern Local del passat 2 de novembre, on es va acordar encarregar a Sorea l’obra hidràulica, per un import de 14.762,09 euros (IVA inclòs), i a Obres i Paviments Llovet l’obra civil, per un import de 37.948,14 euros (IVA inclòs).

 

11 Responses to Lliçà d’Amunt millora la xarxa d’aigua potable de Can Rovira Vell

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *