Aquest dimarts, els regidors dels grups municipals de Convergència per Les Franqueses (CpF), Les Franqueses Imagina (LFI), Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) i Esteve Ribalta (regidor no adscrit) a l’Ajuntament de Les Franqueses del Vallès han registrat una instància on demanem a l’alcalde, la convocatòria d’un Ple extraordinari i monogràfic, per debatre la situació actual i futura del sector N (la zona a tocar a la carretera de Cardedeu).

Segons un comunicat de premsa, l’oposició s’ha vist obligada a fer aquest pas després que, en el darrer ple, el govern en bloc votés en contra de la moció presentada per LFI instant una convocatòria idèntica per debatre la situació actual i futura del sector N. Els convocants (CpF, LFI, ERC i el regidor no adscrit Esteve Ribalta, qui fins fa quatre dies era el responsable d’Urbanisme) creuen que l’equip de govern (CiUPSC, PP i la regidora Vanesa García) actuen amb opacitat davant d’aquest projecte.

D’acord amb el que disposa l’article 98 del Decret legislatiu 2/2003, de 28 d’abril, pel qual s’aprova el Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya i l’article 27 del Reglament Orgànic Municipal, l’alcalde ha de convocar un Ple extraordinari, si ho sol·licita la quarta part, com a mínim, del nombre legal de membres de la Corporació.

Així doncs, en un termini màxim de 15 dies l’alcalde Francesc Colomé (CiU) ha de convocar aquest Ple extraordinari amb l’ordre del dia que es detalla en la instància:

Donar compte per part del regidor d’urbanisme de la situació actual del sector N.
Donar compte per part del regidor d’urbanisme del projecte actual amb la que es vol urbanitzar el sector N.
Donar compte per part del regidor d’urbanisme de l’estat de les negociacions amb els propietaris afectats per la urbanització del sector N.
Aportacions, suggeriments de millora, per part dels regidors, a la situació actual i del futur del sector N.

 

5 Responses

 1. Miguel R.

  El cinismo político en les Franqueses es inconmensurablemente sorprendente y llega a unos extremos aberrantes. ¿Qué quiere ahora Ribalta, cuando ha sido regidor de Urbanismo con el actual gobierno? Como se ve, una cosa es estar en el meollo de los asuntos y otra estar en la periferia. ¿Ahora pide explicaciones alguien que ha sido juez y parte del problema? Estoy deseando que acabe la legislatura para verlo fuera del Ayuntamiento.

  Respon
 2. R. Garriga

  CpF, LFI i ERC van ahora de la mano de Ribalta. Deberían tener cuidado, no sea que se queden mancos.

  Respon
 3. Josep Montgè

  No només a Ribalta se li ha vist el llautó; també al regidor d’ERC, algú que sembla des de l’ombra segueix estant en el govern municipal a la vista de les seves actuacions. El sector N és un pou negre on sembla hi ha molts interessos ocults i interessos també en reactivar abans d’acabar la legislatura. Favors prestats?

  Respon
 4. Maria R.

  Parece que, después de pasarse toda la legislatura sin hacer nada ni llevarle la contraria al gobierno para no ofenderlos, los de LFI se han puesto las pilas. Ya era hora!

  Respon
 5. Josep Montgè

  Ara donen excuses de mal pagador, quan s’havia fet en tota les Franqueses propaganda de la inauguració i del campionat. Un altre cas Ramírez? Ser marit de la regidora et situa per sobre de la llei? Perquè no ha complert la llei Vanesa Garcia i ha denunciat l’actuació il·legal d’aquesta empresa? Perquè Colomer la segueix mantenint com a membre d’un partit que la va expulsar? Perquè no ha actuat igual que amb Ribalta? Aquest assumpte no fa bona olor.

  Respon

Leave a Reply

Your email address will not be published.