Ràdio ParetsTots els grups polítics de l’oposició a l’Ajuntament de Parets han demanat la convocatòria d’un ple extraordinari que inclou diverses propostes de resolució relacionades amb el funcionament dels mitjans de comunicació públics locals. Ara Parets ERC, Sumem Parets, NOPP i Ciutadans demanen el compliment, per part del consistori paretà, de la Llei de Comunicació Audiovisual de Catalunya 22/2005, de 29 de desembre.

Els quatre grups municipals demanen que el Ple extraordinari aprovi la constitució del Consell Assessor dels Mitjans de Comunicació de Titularitat Municipal, també proposen –que d’acord amb la Llei– es nomeni, a través del Ple, el director dels Mitjans de Comunicació Audiovisuals Municipals. Aquest nomenament s’hauria de fer efectiu amb el suport de 2/3 parts dels regidors de l’Ajuntament.

Les altres propostes de resolució fan referència a l’aprovació del contracte programa dels mitjans de comunicació i l’actualització del Reglament d’Organització i Funcionament del Servei Públic Audiovisual Local.

La sol·licitud de ple extraordinari va ser presentada el passat 22 de juny i s’espera la convocatòria de la sessió com a molt tard pel 9 de juliol.

Aquesta és la segona vegada, en aquesta legislatura, que tota l’oposició sol·licita un Ple Extraordinari. El març passat, Ara Parets ERC, Sumem Parets, NOPP, CDC i Ciutadans, van demanar un Ple per encarregar una auditoria dels comptes i contractes públics, però aquest no es va celebrar ja que l’equip de govern, aleshores en minoria, va recórrer a defectes de forma per no celebrar-lo. Poques setmanes després el PSC va signar un pacte de govern amb CDC per garantir-se la majoria absoluta.

3 Responses

  1. Ana Martín.

    No fa falta cap ple extraordinari. Ja dic jo com estan els mitjans públics de Parets: manipulats per l’equip de govern. M’agradaria saber quanta gent hi ha treballant en el departament de propaganda municipal del PSC i quin pressupost n’hi ha.

    Respon

Leave a Reply

Your email address will not be published.