Dimecres 23 de desembre es va celebrar a l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor un ple extraordinari a petició dels grups municipals PUSA i CANVI,  ambdós a l’oposició, per debatre i buscar solucions a la seguretat del municipi i crear una comissió d’investigació pels fets que han acabat amb la sentència condemnatòria d’un agent de la Policia Local per falsedat en document públic.

Candidatura per Vilamajor (CANVI) proposava “la creació d’una comissió d’investigació pels fets que han acabat amb la sentència condemnatòria d’un agent de la Policia Local per falsedat en document públic”, però aquesta iniciativa es va desestimar amb els vots contraris de l’equip de govern i els vots favorables dels grups a l’oposició.

Des de l’equip de govern es va dir que no creuen “convenient fer judicis paral·lels, entre el poder judicial i el poder polític”, segons va dir l’alcaldessa Maria Lluïsa Berdala, qui també va recordar que “el procés judicial encara està viu, pendent de resoldre’s el recurs de cassació”.

Des de l’equip de govern, també es va argumentar que la petició formulada per CANVI, no detalla quines actuacions hauria de portar a terme l’esmentada comissió d’investigació i quins n’haurien de ser els responsables polítics o administratius.

En qualsevol cas, l’alcaldessa, Maria Lluïsa Berdala, va explicar que un cop hagi acabat el procés judicial i es dicti una sentència ferma, si s’escau, es podria reconsiderar aquesta decisió.

LA SEGURETAT AL MUNICIPI

L’altre punt, referent a la seguretat del municipi, es va deixar sobre la taula al considerar que el Partit de les Urbanitzacions de Sant Antoni (PUSA) no aportava cap proposta concreta. Tot i així, l’equip de govern s’ha compromès a estudiar la documentació i propostes que es puguin fer arribar per millorar la seguretat, i que aquestes seran traslladades als comandaments de la policia per a la seva corresponent valoració.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.