Efectius de diversos cossos de seguretat van participar la matinada del dissabte 24 de febrer en un macro dispositiu policial a la zona d’oci nocturn situada al Polígon El Congost. L’objectiu de la intervenció era aturar el consum i tràfic de substàncies estupefaents, i les baralles i inseguretat que envolten l’espai durant els caps de setmana.

En l’operatiu van participar membres dels Mossos d’Esquadra de Seguretat Ciutadana de Granollers, Investigació, ARRO, Trànsit, Policia Administrativa i Unitat Canina, juntament amb les policies locals de Granollers i Montornès del Vallès, i personal del SEM i de la Inspecció de Treball.

Van ser identificades 347 persones amb un balanç de 21 actes
per comís de substàncies estupefaents.

Segons les dades facilitades pels Mossos d’Esquadra, el resultat final del dispositiu va ser de 347 persones identificades amb un balanç de 21 actes per comís de substàncies estupefaents, tres actes d’intervenció d’arma blanca, dos punys americans i una defensa elèctrica. També es van fer nombrosos controls de drogo alcoholèmia amb el resultat de dos positius penals per alcoholèmia i un per substàncies estupefaents.

Quan els agents van irrompre al local, hi havia a l’interior 11 menors d’edat, un dels quals de 13 anys, que van ser lliurats posteriorment al seus pares o tutors.

En l’àmbit administratiu es van detectar, entre altres coses, dues portes d’emergència inoperants i un controlador d’accés sense el carnet pertinent.

Per la seva banda, Inspecció de Treball va localitzar dos treballadors no donats d’alta a la Seguretat Social i un home fent tasques de vigilant de l’aparcament de forma irregular.

Leave a Reply

Your email address will not be published.