El dissabte 11 d’abril les Franqueses clourà la 9a Mostra d’Arts Escèniques “Festival dels Amateurs”. L’acte de cloenda comptarà amb Marabunta, l’espectacle d’èxit de Guillem Albà & The All In Orchestra que ha rodat en diversos festivals i escenaris de Catalunya. La cita és a les 21 h al Teatre Auditori de Bellavista.

Cloenda amb Marabunta okMarabunta és un xou de clown enèrgic i animat amb música en directe. La bogeria, el descontrol amb classe, les cançons pròpies de The All In Orchestra i els gags absurds de Guillem Albà han entusiasmat el públic d’arreu.

A l’inici de l’acte es lliuraran els premis de la 9a Mostra d’Arts Escèniques “Festival dels Amateurs” de les Franqueses. A continuació, començarà Marabunta, que té una durada d’1 hora 15 min, aproximadament.

Venda d’entrades:
Anticipada, dues opcions: a la taquilla del teatre (de dl a dis de 16 a 21 h; dt, dc, i ds de 10 a 14 h, no festius) a partir dels 16 de març i fins al dia abans de la funció; o per internet a www.codetickets.com. El dia de la funció: 2 hores abans a la taquilla del teatre.
Preus: 10 euros / 8 euros (majors de 65 anys, pensionistes, aturats i menors de 25 anys). Entrades numerades.

Leave a Reply

Your email address will not be published.