Marc Candela és el nou alcalde de Martorelles

Marc Candela amb la vara d'alcalde. (Foto: Ajuntament)

Marc Candela amb la vara d’alcalde. (Foto: Ajuntament)

El Celler de Carrencà va acollir dissabte el Ple de Constitució del nou Ajuntament de Martorelles per a la legislatura 2015-2019 en el qual va ser investit alcalde el candidat d’ERC Marc Candela gràcies al pacte anunciat la setmana anterior entre ERC, PSC, MAPM i ICV-EUiA.

La suma d’aquestes quatre forces fan els sis regidors amb els que s’aconsegueix la majoria absoluta al plenari martorellesenc. Així, els resultats de les votacions van ser: 7 vots a favor de Marc Candela (ERC); i 4 vots en blanc de dos dels tres regidors d’UxM i els dos regidors de CiU. Per la seva part, el fins aleshores alcalde, Romuald Velasco (UxM), va ser l’únic regidor fora del govern que va donar suport a Candela.

El Celler es va omplir de públic.

El Celler es va omplir de públic.

“Ara ens toca tornar a il·lusionar amb política honesta, realista i participativa a la ciutadania. És a les nostres mans aconseguir-ho, a les mans de tots onze regidors d’aquest consistori”, declarava Candela en el seu discurs d’investidura. A més a més, el republicà va demanar a la ciutadania “una certa paciència”: “Hem d’aprendre moltes coses en molt poc temps. Sabem que tenim un repte enorme davant nostre però l’afrontarem amb il·lusió, coratge i esperit de sacrifici”.

El govern municipal el formaran els tres regidors d’ERC, Marc Candela, Joan Marc Flores i Gerard Magriñà; la regidora del PSC, Assumpta Pastor; el regidor de MAPM, Octavi Mill; i el regidor d’ICV-EUiA, Joan García.

Els onze regidors de l'Ajuntament.

Els onze regidors de l’Ajuntament.

El Cartipàs Municipal ha quedat de la següent manera:

Marc Candela: Alcalde i regidor de Regim Intern, Urbanisme i Via Pública, Seguretat Ciutadana, Comunicació i cooperació.

Joan Marc Flores: Hisenda, Treball i Esports.

Gerard Magriñà: Cultura, Joventut i Desenvolupament tecnològic.

Assumpta Pastor: Serveis socials, Dones i Gent gran.

Octavi Mill: Promoció econòmica i Turisme.

Joan Garcia: Participació, Medi Ambient, Sanitat i Educació.

La resta de regidors del Ple Municipal que es queden a l’oposició són els tres regidors d’UxM Romuald Velasco, Margarita Casanovas i Antonia Pedrero; i els dos regidors de CiU, Marc Pertíñez i Josep Maria Defaus.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *