L’assemblea d’agrupació de la Joventut Socialista de Catalunya (JSC) a Granollers ha elegit aquest cap de setmana la seva nova Comissió Executiva i ha fixat els reptes per als pròxims temps. Marc Espín substitueix el fins ara primer secretari i també regidor de Joventut de la ciutat, Carles Cabanillas, que ha manifestat que “després de gairebé sis anys al capdavant de l’agrupació local, cal donar pas a nous lideratges que emprenguin noves iniciatives”.

Per la seva banda, Espín ha volgut agrair la confiança rebuda a tots els companys, i ha manifestat la voluntat del jovent socialista de Granollers per treballar de valent per seguir construint una ciutat amb més i millor qualitat de vida pensant sempre en els ciutadans que la integren: “Treballarem per fer arribar al jovent de Granollers les nostres idees, propostes i reflexions. Però també, i especialment, per escoltar tot allò que la gent jove ens hagi de dir, i fer-ho arribar a l’Ajuntament”.

ESTRENA AMB CRÍTIQUES

El nou primer secretari local també s’ha referit a la polèmica obertura d’una franquícia de l’empresa “Princelandia” a la ciutat, que va aconseguir aplegar a 60 manifestants que van protestar el dia de la seva inauguració. Segons Marc Espín, “Princelandia representa un model de negoci que fomenta el sexisme i els estereotips propis d’una societat antiga i carca que no pot tenir cabuda al segle XXI”.

A això, Espín ha afegit que “la lluita per aconseguir una societat més justa i igualitària passa també per exigir responsabilitats socials a les empreses i una sensibilitat especial amb temes tan delicats com ho és la discriminació de gènere. És impermissible que es fomentin en l’educació dels més petits els estereotips i les conductes socialment esperables, i creades artificialment, lligades a un sexe determinat”.

3 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.