Marta Rovira: “Volem un nou país amb igualtat d’oportunitats, justícia social i regeneració democràtica”

IMG_5419

Imatge de l’acte celebrat aquest dilluns a Cardedeu. (Fotos: ERC)

En el marc de la campanya #NouPaís #NousPobles, la secretària general d’ERC ha acompanyat al candidat d’ERC-AI, Enric Olivé, en un acte celebrat aquest dilluns a Cardedeu. Marta Rovira ha destacat la importància d’estar al costat de les persones, sobretot dels més necessitats i en situacions de precarietat. “L’Ajuntament, –ha destacat–, ha d’estar present i recolzar aquelles persones més vulnerables, i no cal obrir el debat de si és competència municipal o no, sinó que s’ha d’actuar per pal·liar qualsevol d’aquestes situacions de vulnerabilitat social. Cal que els ajuntaments siguin agosarats i actuïn de forma proactiva per als seus conciutadans i conciutadanes”.

“Volem un nou país amb igualtat d’oportunitats, justícia social, regeneració democràtica, bon govern i una gestió pública honesta que estigui al servei dels ciutadans”, ha destacat, tot remarcant alhora la importància de les eleccions municipals en el marc del procés nacional de Catalunya. Aquestes eleccions, ha remarcat, esdevindran la primera volta del referèndum que se celebrarà el 27 de setembre.

Enric Olivé ha presentat la secretària general d’ERC, i en la seva intervenció ha explicat la rellevància del procés de renovació endegat a Cardedeu, procés que ha comportat la participació de gairebé 200 persones, a través de taules i reunions de debat, en la configuració de les propostes que es configuraran per les properes municipals. “Vull destacar –ha dit Olivé– la significativa presència de persones independents a la llista, fet que demostra aquesta voluntat d’elaborar una proposta agosarada que sigui valorada positivament pels cardedeuencs i cardedeuenques”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *