Martorelles aportarà un euro per habitant per l’acollida de refugiats

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Martorelles, celebrada el 24 de novembre, va aprovar l’aportació econòmica de 4.783,00 euros al Fons Català de Cooperació i Desenvolupament (FCCD) pel suport a l’acollida de la població refugiada en trànsit a Europa víctima dels conflictes armats a l’àrea mediterrània.

aj_martorellesL’equip de govern de l’Ajuntament de Martorelles té la voluntat política de col·laborar amb un euro per habitant segons la darrera xifra total del padró corresponent al tancament del 2014 que és de 4.783 persones.

Una aportació que ve marcada per la greu crisi humanitària que s’està vivint a Europa, fruit del conflicte armat sirià que es va iniciar al 2013 i per la crida que el FCCD ha fet als ajuntaments catalans a sumar-se al suport a l’acollida de refugiats.

El FCCD gestiona de forma conjunta els recursos econòmics aportats per les institucions associades, fet que permet unificar els criteris d’anàlisi i avaluació dels projectes i disposar d’un equip tècnic d’especialistes que faciliten un seguiment coordinat dels projectes que es financen, superant la dispersió d’esforços, les duplicitats i les limitacions tècniques i econòmiques de molts ajuntaments.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *