Martorelles aprova el PAM

El punt va ser aprovat amb els vuit vots a favor de l’equip de govern i CDC i les tres abstencions d’UxM.

L’Ajuntament de Martorelles va aprovar en el ple ordinari d’aquest 18 de gener el Pla d’Acció de Mandat 2015-2019 amb els vuit vots a favor de l’equip de govern i el grup municipal de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC); i les tres abstencions del grup municipal d’Units per Martorelles (UxM).

L’encarregat d’explicar el punt va ser l’alcalde, Marc Candela, que va definir el PAM com “el full de ruta que ha de marcar l’acció de govern en els propers anys”. Candela va assegurar que les més de 270 propostes són objectius “realitzables” i que el PAM continua obert a la ciutadania per tal de seguir recollint propostes. “Aquest PAM s’ha elaborat amb cinc valors com a eixos principals: la transparència, la participació, la cohesió social, el rigor i la sostenibilitat”, recordava l’alcalde.

Per la seva part, el portaveu del grup municipal de CDC, Marc Pertíñez, va voler avançar el total suport del seu grup a l’aprovació del PAM: “Com a mínim tenim un full de ruta clar per fer front a unes properes eleccions amb objectivitat”. El convergent va recordar la seva participació en el PAM amb la inclusió de varies propostes del grup municipal com la implantació de l’anglès a l’escola bressol municipal o un pla de prevenció contra el mosquit tigre.

D’altra banda, la portaveu del grup municipal d’UxM, Margarita Casanovas, va admetre la necessitat d’un PAM però va criticar l’excès de propostes i que “no s’hagi fet una tria” per afegir que el PAM “no és representatiu per la baixa participació ciutadana”.

L’alcalde, Marc Candela, va replicar l’independent assegurant que el municipi “necessita que siguem ambiciosos, per això aquest PAM ho és”. Candela va recordar a Casanovas que el seu grup no hi ha volgut participar i va reiterar que la comissió del PAM treballarà per fer realitzables tots els objectius: “Estem marcant on volem anar. Si no podem, els que vinguin després es trobaran molta feina feta”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *