Martorelles aprova l’avantprojecte d’urbanització de Can Sunyer

Vista de la zona.

Vista de la zona.

L’Ajuntament de Martorelles ha aprovat en les darreres setmanes l’Avantprojecte per a la reurbanització del Barri de Can Sunyer corresponent al Pla d’Intervenció Integral del barri. Aquest s’ha aprovat per continuar al Pla d’intervenció integral i s’ha realitzat incorporant les conclusions derivades de les reunions que hi ha hagut entre l’Ajuntament i l’AVV de Can Sunyer.

L’objecte d’aquest Avantprojecte, com a document previ al Projecte Executiu, és marcar les directrius que han de servir com a base per a la redacció del projecte executiu per portar a terme les obres de reurbanització. Aquest línies bàsiques van encaminades a les millores de les condicions de mobilitat per als vianants, la renovació complerta de la xarxa de subministrament d’aigua i d’enllumenat públic, el soterrament i millora dels serveis en general i la renovació del paviments i senyalitzacions, amb les conseqüents millores socials que amb aquestes actuacions es preveuen.

En els propers dies es presentarà el projecte executiu corresponent a la Fase 1 de l’obra que contemplaria la reurbanització de quatre carrers del barri per un import d’un milió d’euros. D’altra banda ja s’està treballant en l’estudi de la Fase 2 per a dotar la partida del pressupost de l’any 2015 amb la mateixa quantitat per tal que el projecte no s’aturi.

A finals del mes d’octubre es va realitzar una reunió de seguiment del projecte dirigit als veïns i veïnes del barri de Can Sunyer. A la sessió, que va ser presidida per l’alcalde Romuald Velasco, es va informar sobre el projecte executiu de reurbanització del barri.

One Response to Martorelles aprova l’avantprojecte d’urbanització de Can Sunyer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *