Vista de la zona.

Vista de la zona.

L’Ajuntament de Martorelles ha aprovat en les darreres setmanes l’Avantprojecte per a la reurbanització del Barri de Can Sunyer corresponent al Pla d’Intervenció Integral del barri. Aquest s’ha aprovat per continuar al Pla d’intervenció integral i s’ha realitzat incorporant les conclusions derivades de les reunions que hi ha hagut entre l’Ajuntament i l’AVV de Can Sunyer.

L’objecte d’aquest Avantprojecte, com a document previ al Projecte Executiu, és marcar les directrius que han de servir com a base per a la redacció del projecte executiu per portar a terme les obres de reurbanització. Aquest línies bàsiques van encaminades a les millores de les condicions de mobilitat per als vianants, la renovació complerta de la xarxa de subministrament d’aigua i d’enllumenat públic, el soterrament i millora dels serveis en general i la renovació del paviments i senyalitzacions, amb les conseqüents millores socials que amb aquestes actuacions es preveuen.

En els propers dies es presentarà el projecte executiu corresponent a la Fase 1 de l’obra que contemplaria la reurbanització de quatre carrers del barri per un import d’un milió d’euros. D’altra banda ja s’està treballant en l’estudi de la Fase 2 per a dotar la partida del pressupost de l’any 2015 amb la mateixa quantitat per tal que el projecte no s’aturi.

A finals del mes d’octubre es va realitzar una reunió de seguiment del projecte dirigit als veïns i veïnes del barri de Can Sunyer. A la sessió, que va ser presidida per l’alcalde Romuald Velasco, es va informar sobre el projecte executiu de reurbanització del barri.

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.