Martorelles aprova una moció a favor de la sobirania fiscal de Catalunya

El Ple Municipal de l’Ajuntament de Martorelles va aprovar dilluns 21 de setembre, en sessió ordinària, una moció sobre la sobirania fiscal a Catalunya. La moció va ser presentada pel grup municipal de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) i va ser el seu portaveu, Marc Pertíñez, l’encarregat d’explicar-la als assistents.

Imatge del ple. (Foto: Ajuntament)

Imatge del ple. (Foto: Ajuntament)

La proposta acorda manifestar la voluntat del municipi de Martorelles d’exercir la seva sobirania fiscal i així, iniciar els mecanismes necessaris per tal de procedir al pagament de l’impost sobre la Renda a les Persones Físiques (IRPF) i l’impost sobre el Valor Afegit (IVA) d’aquest Ajuntament a l’Agència Tributària de Catalunya en els propers mesos.

El punt va portar controvèrsia a l’equip de govern que, tal i com va dir l’alcalde Marc Candela, tindria llibertat de vot. Així, el punt es va aprovar amb els vots a favor dels grups municipals d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Convergència Democràtica de Catalunya (CdC) i Més Acció per Martorelles (MAPM); i Iniciativa per Catalunya Verds – Esquerra Unida i Alternativa (ICV-EUiA) i el Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) es van mostrar en contra de la moció mentre que Units per Martorelles (UxM) es va abstenir.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *