L’Ajuntament de Martorelles ha aprovat la quarta pròrroga del conveni de col·laboració amb el de Montmeló per a la prestació del servei de policia, gràcies al qual efectius del cos de la Policia Local del segon dels municipis fan tasques de seguretat i vigilància al primer.

Aquesta nova pròrroga de sis mesos, de l’1 de juliol al 31 de desembre de 2016, té un cost per l’Ajuntament de Martorelles de 40.404,33 euros. L’alcalde, Marc Candela, ha mostrat el seu desig perquè aquesta pròrroga sigui la última. “La intenció és que l’1 de gener de 2017 la policia pròpia de Martorelles ja patrulli pels carrers del municipi”, ha declarat Candela, que ha apuntat que la creació d’un cos propi de policia és una “tasca de pes” i que per això en el pressupost actual ja s’incorpora la corresponent despesa.

El punt va ser aprovat en el darrer Ple municipal amb els nou vots a favor de l’equip de govern (ERC, PSC, MAPM i ICV-EUiA) i el grup municipal d’Units per Martorelles (UxM); i l’abstenció del grup de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC).

Leave a Reply

Your email address will not be published.