Martorelles constituirà un Consell de Gent Gran

La regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament de Martorelles treballa per a la creació d’un Consell Municipal de Gent Gran. En el marc del PAM 2015-2019, la regidoria vol establir un programa d’envelliment actiu; promoure activitats d’intercanvi intergeneracional; organitzar intercanvis amb casals de gent gran d’altres municipis; i fomentar activitats dinàmiques per a la gent gran per mantenir-la activa i vital.

Totes aquestes propostes, que recull el PAM, han de girar a l’entorn d’un Consell Municipal de Gent Gran que es constituirà a través de diferents trobades participatives que començaran el proper mes de febrer. En aquestes trobades hi són convidades totes aquelles persones de més de 65 anys residents a Martorelles. La primera taula de participació serà el proper dimecres 24 de febrer a les 17 hores al Celler de Carrencà.

En Consell de Gent Gran ha de ser un òrgan participatiu que aglutini el major nombre possible de persones grans del municipi per a que, a través del consell, decideixin quines actuacions es duran a terme des de l’Ajuntament en matèria de Gent Gran al poble.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *