Imatge d'arxiu del mercat setmanal. (Foto: Ajuntament)

Imatge d’arxiu del mercat setmanal. (Foto: Ajuntament)

La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorelles impulsa, a partir d’aquest mes, una nova iniciativa amb l’objectiu de potenciar i promocionar el mercat setmanal dels dissabtes a Carrencà. Sota el títol “Activitats de primavera”, cada quinze dies els dissabtes al matí es podran afegir dues parades a l’espai del mercat.

La participació és oberta a tota la ciutadania, es pot fer de manera individual o en representació d’una entitat i està prohibida la participació de professionals del comerç. Per participar-hi cal dur a terme la preinscripció amb una setmana d’antelació a aquella en la que es celebri. Les dates en que es realitzarà aquesta nova iniciativa seran el 14 i 28 de maig i el 11 i 25 de juny de 2016 en horari de 9h a 13h.

Qualsevol persona que no exerceixi activitats empresarials de distribució comercial pot demanar la parada presentant una instància de sol·licitud amb el model que tenen a qualsevol OAC de l’Ajuntament o al web municipal adreçada a l’àrea de Promoció Econòmica.

Pel que fa les condicions, les parades no tenen cost econòmic però sí que es demana la col·laboració amb el rebost solidari municipal fent una aportació mínima d’un quilo de menjar (arròs, pasta, oli o llet) per cada parada assignada. Quedaran fora de l’activitat els productes alimentaris, els animals i els saldos, així com aquelles parades que ja formin part del mercat setmanal martorellesenc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.