L’Ajuntament de Martorelles va iniciar el passat 23 d’octubre la segona fase de la rehabilitació del Parc Joan Miró. Una fase que contempla diferents treballs a realitzar com l’arranjament de talussos, enderrocs, paviments, enllumenat, selecció d’elements vegetals existents, plantació d’arbres i arbusts, instal·lació de xarxa de regs i de mobiliari urbà.

Segons el document inicial del projecte, l’espai presentava, fa uns anys, un estat de conservació poc satisfactori, amb molts problemes d’erosió i escolament d’aigües entre d’altres. En una primera intervenció, a finals del 2010 principis de 2011, l’Ajuntament va executar la primera fase del projecte de rehabilitació i després va tancar les portes d’accès.

Però va quedar pendent l’execució de la segona fase, l’actual, amb la millora de la part alta del parc, l’acabament de les baranes i escales, jardineria de la resta d’espais i la resta d’equipaments bàsics del parc com l’enllumenat, el mobiliari o la millora dels accessos.

El termini d’execució d’aquestes obres de millora està previst que sigui de quatre mesos i el seu cost és de 73.699,45€.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.