Martorelles inicia la segona fase de millores del Parc Joan Miró

L’Ajuntament de Martorelles va iniciar el passat 23 d’octubre la segona fase de la rehabilitació del Parc Joan Miró. Una fase que contempla diferents treballs a realitzar com l’arranjament de talussos, enderrocs, paviments, enllumenat, selecció d’elements vegetals existents, plantació d’arbres i arbusts, instal·lació de xarxa de regs i de mobiliari urbà.

Segons el document inicial del projecte, l’espai presentava, fa uns anys, un estat de conservació poc satisfactori, amb molts problemes d’erosió i escolament d’aigües entre d’altres. En una primera intervenció, a finals del 2010 principis de 2011, l’Ajuntament va executar la primera fase del projecte de rehabilitació i després va tancar les portes d’accès.

Però va quedar pendent l’execució de la segona fase, l’actual, amb la millora de la part alta del parc, l’acabament de les baranes i escales, jardineria de la resta d’espais i la resta d’equipaments bàsics del parc com l’enllumenat, el mobiliari o la millora dels accessos.

El termini d’execució d’aquestes obres de millora està previst que sigui de quatre mesos i el seu cost és de 73.699,45€.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *