Martorelles inicia una campanya per promocionar el Mercat setmanal

La regidoria de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament de Martorelles ha organitzat una campanya promocional a l’entorn del Mercat setmanal del dissabte al municipi sota el nom de ‘Tast’l Mercat. Vine al Mercat de Martorelles’.

La primera de les activitats d’aquesta campanya és un Tast de Vins que se celebrarà el proper dissabte 24 d’octubre amb la col·laboració dels cellers Altrabanda (Martorelles) i Can Roda (Santa Maria de Martorelles). A més a més, els clients del mercat podran participar en el sorteig d’una panera amb productes de totes les parades del mercat emplenant un tiquet i dipositant-lo a una urna amb el seu nom i telèfon.

Aquestes accions van enfocades a incentivar el comerç de proximitat a Martorelles per tal de posar en valor la qualitat dels comerços del municipi i del propi Mercat municipal: “Només d’aquesta manera podrem assegurar la seva perviviència”, assegura el regidor de Promoció Econòmica i Turisme, Octavi Mill.

La manera d’assolir aquest repte és intentar captar clients potencials de fora el municipi fent-los participar del mercat i del propi municipi així com promoure un ús ple dels espais comercials per part de tota la ciutadania. Per tal d’aconseguir-ho la regidoria vol convertir aquest espai comercial en un espai d’experiència alhora: “Per aquest motiu s’inicia aquesta sèrie d’accions que portaran a assolir aquest objectiu i a consolidar un desenvolupament dels comerços i el mercat del poble, fent-los cada dia més propers, eficaços i de qualitat”, explica Mill.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *